Daag jezelf uit!

Bosch Hackathon 24-25 mei

Kom naar de Bosch Hackathon en daag jezelf uit!

Kom naar de 24 uurs Bosch Hackathon en bijt je vast in één van de uitdagingen die wij voor je hebben. We dagen je uit om met een innovatief antwoord te komen!

Waarom deelnemen aan de Bosch Hackathon?

Als Bosch dagen we je uit om één van onze dagelijkse uitdagingen te kiezen en hierin een nieuwe software toepassing te ontwikkelen. Je krijgt met je team 24 uur de tijd om dit te realiseren. Wij zorgen voor eten, drinken, de (chill)ruimtes en indien gewenst een laptop. Meld je aan met een team (maximaal 6 personen) of sluit je aan bij een van de samengestelde teams en word onderdeel van dit ultieme event.

Hoe ziet deze 24 uur eruit?

Na een gezamenlijke kick-off ga je samen met jouw team aan de slag met één van onze drie uitdagingen. Komen jullie met de beste oplossing, dan ga jij naar huis met een gave prijs. 

Voor wie is de Bosch Hackathon?

Ben jij een (young) professional met ervaring in embedded systems (1-5 jaar) en heb je kennis van programmeren? Ben jij bijvoorbeeld afgestudeerd in de IT of heb je relevante werkervaring met de ontwikkeling van softwaretoepassingen? Heb je daarnaast kennis van een van deze programmeertalen: C, C++, C#, Java, Linux of Android? Dan dagen wij je uit om deel te nemen aan deze hackathon! 

Hoe kan ik deelnemen?

Wil jij graag deelnemen? Meld je dan uiterlijk 22 mei 2019 aan via ons aanmeldformulier.

Dutch Technology Week

De Bosch Hackathon maken onderdeel uit van de Dutch Technology Week (DTW). Bosch Building Technology is trotse sponsor van deze week. De DTW is er op gericht om technologieliefhebbers te laten ervaren hoe leuk en spannend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen. Kom het zelf ook ervaren en neem deel aan de Knowledge Sessions!

DTW_nieuw.jpg

Schrijf jezelf in voor de Bosch Hackathon

Deelnemen aan de Bosch 24-uurs Hackathon op 24-25 mei in Eindhoven. Schrijf jezelf uiterlijk op 22 mei in! 

Schrijf je nu in!