Over Bosch

#LikeABosch

Welkom op een plek waar jouw ideeën leiden tot iets groots. Welkom bij Bosch.

Al meer dan 130 jaar bieden we onze medewerkers over de hele wereld de mogelijkheid om de toekomst vorm te geven bij een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie en diensten. Wij worden gedreven door innovaties die kwaliteit van leven verbeteren. Onze werkgebieden zijn net zo divers als onze wereldwijde locaties.

Onze bedrijfsactiviteiten zijn onderverdeeld in vier sectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, en Energy and Building Technology. Met een netwerk van ontwikkeling-, productie- en distributiecentra vind je Bosch op 360 locaties in meer dan 60 landen. In Nederland hebben we 19 vestigingen en meer dan 4.000 werknemers. Samen zetten we onszelf in om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren. We doen dat met behulp van onze innovatieve ideeën waarmee we de toekomst vormen. Dit zie je terug in een wereldwijd R&D budget van meer dan 7,3 miljard euro en ruim 402.000 medewerkers die binnen ons bedrijf werken.

Gastlocatie van de Bosch Hackathon zijn Bosch Building Technology en Bosch Rexroth in Eindhoven. Wij stellen ze graag aan je voor:

Bij Bosch Building Technology willen we jouw wereld veiliger en zekerder maken. Daarvoor leveren we veiligheidsoplossingen zoals Brandalarmen, Storingsdetectie, Toegang Controle oplossingen, Videosystemen, Geluidsinstallatie-, Conferentiesystemen en Management Software. Dit is waarom wij de grenzen van technologie opzoeken om intelligente verbindingssystemen te ontwikkelen die de toon zetten en nieuwe standaarden bepalen in veiligheid en data management. We zijn continu op zoek naar manieren om jouw veiligheid te bewaken, manieren die nauwkeuriger, gemakkelijker te begrijpen zijn, simpeler te installeren zijn en boven alles altijd verbonden zijn.

Bosch Rexroth drijft als een automatiseringsleverancier en productiebedrijf de volgende industriële revolutie. Met een groot automatiseringsportfolio en productie-ervaring van onze wereldwijd opererende fabrieken, leveren we leidende automatiserings- en productie oplossingen, van kleine aantallen tot grote volume productie.

Schrijf jezelf in voor de Bosch Hackathon

Deelnemen aan de Bosch 24-uurs Hackathon op 24-25 mei in Eindhoven. Schrijf jezelf uiterlijk op 22 mei in! 

Schrijf je nu in!