Kom naar de 24 uurs Bosch Hackathon en bijt je vast in één van de uitdagingen die wij voor je hebben!

We dagen je uit om met een innovatief antwoord te komen!

 

Over de Bosch Hackathon

Als Bosch dagen we je uit om één van onze dagelijkse uitdagingen te kiezen en hierin een nieuwe software toepassing te ontwikkelen. Je krijgt met je team 24 uur de tijd om dit te realiseren. Wij zorgen voor voldoende energydrink om jou 24 uur bij de les te houden. Meld je aan met een team (maximaal 6 personen) of sluit je aan bij een van de samengestelde teams en word onderdeel van dit ultieme event.

Schrijf je in

Voor wie is dit evenement?

Ben jij een (young) professional en heb jij kennis van programmeren? Ben jij bijvoorbeeld afgestudeerd in de IT of heb je relevante werkervaring met de ontwikkeling van softwaretoepassingen? Heb je daarnaast kennis van een van de volgende programmeertalen: C, C++, C#, Java Linux of Android? Dan dagen wij je uit om deel te nemen aan deze hackathon! 

Lees meer

Wat moet ik meenemen?

Je mag je eigen laptop meenemen (vergeet je oplader niet), of je leent er een van ons. Neem voor je eigen gemak je telefoon met oplader, koptelefoon, toiletartikelen, een extra set kleding en je eigen slaapspullen mee. Wij zorgen voor een chillruimte, eten en drinken, begeleiding en natuurlijk een interessante uitdaging. 

 

 

Lees meer

Over Bosch

Al meer dan 130 jaar bieden we onze medewerkers over de hele wereld de mogelijkheid om de toekomst vorm te geven bij een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie en diensten. Wij worden gedreven door innovaties die kwaliteit van leven verbeteren. Onze werkgebieden zijn net zo divers als onze wereldwijde locaties.

Leer ons kennen